İstanbul'a gidecekler dikkat! Yoldan geri dönmeyin: 50 gün boyunca trafiğe kapalı olacak

İstanbul'a gidecekler dikkat! Yoldan geri dönmeyin: 50 gün boyunca trafiğe kapalı olacak

İstanbul'a gitme planı yapanlar bu habere dikkat etsin. Yoldan dönmek istemiyorsanız, başka bir yolu tercih edin. O yol tam 50 gün boyunca trafiğe kapalı olacak. İşte o yol...

İstanbul'a doğru yola çıkanlar yoldan geri dönebilirsiniz. O istikametteki yol 50 gün boyunca trafiğe kapatılacak. Sürücülere daha alternatif yollar tercih etmesi öneriliyor. İşte 50 gün boyunca kapatılacak o yol...

50 GÜN BOYUNCA KAPALI KALACAK

İstanbul istikametinde çalışmalar yapılacağını belirten Karayollar 4'üncü Bölge Müdürü Savaş Bayındır, temmuz ayının sonunu işaret etti. Bolu Dağı Tüneli'nde yapılacak çalışmaların sonucunda 50 gün boyunca trafiğe kapalı olacağı belirtildi. Konuya dair Bolu Valiliği İl Koordinasyon Kurulu toplantısında yer alan Bayındır, Bolu Dağı Tüneli hakkında açıklamalar yaptı.

dikkat-bolu-dagi-tunelinde-calisma-istanbul-istikameti-50-gun-boyunca-trafige-kapanacak-17216521319479-1.jpg

TRAFİK O YOLA AKTARILACAK

Tünelde oluşan heyelan riskine karşı 2023 yılında tünel tüpünün Ankara istikametine doğru 90 metre uzatıldığı paylaşıldı. Bayındır, temmuz ayının sonuna doğru çalışmaların başlayacağını söyleyerek, trafiğin Abant kavşağından D-100 devlet yoluna aktarılacağını söyledi.

Tünelin 67 metre kadar daha uzatılacağı bilgisi paylaşıldı. Savaş Bayındır açıklamalarının devamında, "Bolu Dağı Tüneli çıkış kortlarında meydana gelen heyelan nedeniyle Ankara istikametindeki tünel tüpünü uzatmıştık. İstanbul istikameti için çalışmalara başlayacağız. İnşallah bu ayın sonuna doğru, oradaki çalışmalarımızı başlatacağız. Yaklaşık 50 gün kapalı kalmasını öngörüyoruz” sözlerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN