İstanbul'a dönerken o yolu kullanacaklar dikkat! Bin pişman olur: 25 kilometrelik kuyruk oluştu

İstanbul'a dönerken o yolu kullanacaklar dikkat! Bin pişman olur: 25 kilometrelik kuyruk oluştu

İstanbul'a dönüşte o yolu kullanacaklar dikkat! Bin pişman olursunuz: 25 kilometrelik araç kuyruğu kameralara yansıdı...

Anadolu Otoyolu Bolu Dağı tünellerinde devam eden tünel boyu uzatım çalışmaları nedeniyle İstanbul istikametinde trafik düzenlemeleri yapıldı. Çalışmalar çerçevesinde tünel, geçici olarak trafiğe kapatıldı ve araçlar D-100 karayoluna yönlendirildi.

D-100 KARAYOLUNDA KİLOMETRELERCE ARAÇ KUYRUĞU

Hafta sonunu memleketlerinde geçiren vatandaşların dönüş yolculuklarına başlamasıyla birlikte, D-100 karayolunun Kaynaşlı geçişinde yoğun trafik oluştu. Araç kuyrukları, yaklaşık 25 kilometre uzunluğa ulaştı. Özellikle Kaynaşlı gişeler mevkiinde trafik sıkışıklığı gözlemlendi.

Trafik akışını rahatlatmak amacıyla polis ekipleri, araçları Düzce gişelerden yönlendirerek güzergahı açık tutmaya çalıştı. Ekipler, trafiği düzenlemek ve olası aksaklıkları önlemek için yoğun bir mücadele veriyor. D-100 karayolu üzerindeki uzun araç kuyrukları, havadan drone ile görüntülendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN