İstanbullu tarih verildi şemsiyeleri çıkarın! Yağmurlu günler kapıya dayandı

İstanbullu tarih verildi şemsiyeleri çıkarın! Yağmurlu günler kapıya dayandı

Türkiye’nin sıcaklıkları düşüyor! İç kesimlerde 7-8 dereceye varan bir düşüş beklenirken, yağışlı hava etkisini artırıyor. İstanbullular şemsiyeleri çıkarın

Hava Tahmin Uzmanı Mehmet Özdemirci, önümüzdeki günlerde daha serin havaların bizi beklediğini belirtti. Sıcak havadan bunalan İstanbullu kışa erken girecek!

YAĞMURLU GÜNLER KAPIYA DAYANDI

İstanbul için ise yarın ve çarşamba günü gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. Sıcaklıklar normale dönüş yaparken, yağmurlu günlerin kapımızı çalacağı bir hafta bizi bekliyor!

img-9438.jpeg

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar çarşamba gününden itibaren azalacak. İç Anadolu’da 35-36 dereceyi gören termometreler çarşamba ve cumartesi günleri için 28-29 dereceye gerileyecek.

İSTANBUL YAĞMURLU, ANKARA DA YAĞIŞ YOK

İç kesimlerde sıcaklık düşüşü belirgin olacak, sahil kesimlerinde ise hafif bir azalma yaşanacak. İstanbul’da gök gürültülü sağanak uyarısı yapılırken, Ankara’da yağış beklentisi bulunmuyor. Marmara’nın doğusundan Güneydoğu Anadolu’ya kadar geniş bir alanda yağışlı hava etkili olacak.

Sıcaklıkların 40 derecenin üzerinde seyredeceği Güneydoğu Anadolu’da dikkatli olunması gerekiyor. Önümüzdeki günlerde yaşadığımız sıcaklıklardan daha düşük değerlerle karşılaşacağız

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN