İmamoğlu açıkladı: Artık İstanbulluların...

İmamoğlu açıkladı: Artık İstanbulluların...

İBB iştirakı KİPTAŞ, geçmiş yönetim tarafından, Başakşehir'de sosyal donatı alanı olarak kullandırılması gerektiği halde bir vakfa tahsis edilerek, izne aykırı olarak özel eğitim kurumu şeklinde hizmet veren alanının hukuk mücadelesini kazandı. İmamoğlu durumu "Başakşehir Sular Vadisi artık İstanbulluların" diyerek duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), bir vakfa tahsis edilerek kullanım amacı ve iznine aykırı kullanılan ve sadece inşaat maliyeti 400 milyon TL olan mülkü mahkeme yoluyla geri aldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaklaşık 4 yıl süren hukuk mücadelesinin kazanılmasının ardından yeniden kamusal alana kazandırılması planlanan alanla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

'ARTIK İSTANBULLULARIN...'

İmamoğlu "Başakşehir Sular Vadisi artık İstanbulluların" notunu düştüğü paylaşımında "Kamuya ait bu alan yıllarca iltimaslı bir takım vakıflara verilmişti. Yıllar süren hukuk mücadelesini kazandık, bu alanı milletin hizmetine sunuyoruz. İstanbul’un muhafızlığına devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN