İmama tabureyle vurdu, cemaat vantilatörle kovaladı

Manisa'da camide namaz kıldıran imamın kafasına bir şahıs tabureyle 3 kere vurdu. İmam namazı bozup kendini korumaya çalışırken cemaat saldırganı tabure ve vantilatörle kovaladı.

Manisa'nın Alaşehir ilçesindeki Tokuçzade Camii, geçtiğimiz 16 Eylül akşamı inanılmaz bir saldırıya sahne oldu.

10126940.jpg

İMAMA TABUREYLE VURDU, CEMAAT VANTİLATÖRLE KOVALADI

Akşam namazını kıldıran İmam Nurullah Yüksel, cemaatle birlikte namazdayken, arkadan gelen Mustafa K. (35), elindeki plastik tabureyle imamın başına üç kez vurdu. Olay karşısında büyük bir şok yaşayan Yüksel, en son namazı bozup kendini savunmaya çalıştı. Cemaat ise ellerine geçirdikleri tabure ve vantilatörle saldırganı kovaladı.

10126933.jpg

RUH SAĞLIĞI HASTANESİNE SEVK EDİLDİ

Olayın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinin ardından polis ekipleri harekete geçerek saldırganı yakaladı. Psikolojik sorunlar nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü belirlenen Mustafa K., ifadesinin ardından Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

10126934.jpg

'BİR DAHA GELMEDİ'

Görgü tanıklarından Abdil Sınık, "Akşam namazı kılıyorduk. Üçüncü rekatı kılarken uzun boylu bir kişi arkadan, imamın başına tabure ile 3 defa vurdu. Dördüncüye yeltendiğinde hoca namazı bozdu. Bu esnada camidekilerden biri ona tabureyle vurunca kaçtı, yakalayamadık. Sonradan öğrendik, rahatsızlığı olan biriymiş. Bir daha da gelmedi zaten" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN