Her sofrada bulunuyor kilosu 250 TL’ye satılıyor! ‘Zam yok’ denildi, vatandaş bayram etti

Her sofrada bulunuyor kilosu 250 TL’ye satılıyor! ‘Zam yok’ denildi, vatandaş bayram etti

Yöreden yöreye göre değişen lezzetler hem Türkiye'de hem de dünyada çok sık tüketilmeye devam ediyor. Kilosu 250 TL'ye satılan hemen hemen her sofrada bulunan o ürün vatandaşın yüzünü güldürdü. Vatandaş zam yok haberi ile sevinçten havalara uçuyor.

Kahvaltı sofralarının eksik edilmeyen peynirler temel gıda ürünleri arasında yer alıyor. Siirt'in meşhur lezzeti otlu peynir hem lezzeti ile hem de fiyatı ile yüz güldürdü. Siirt esnafından Hasan Akgül, piyasada diğer ürünlere gelen zamları işaret ederek peynir fiyatında herhangi bir değişiklik olmadığını duyurdu.

FİYAT OYNAMADI

Geçtiğimiz yıl fazla yağış olması nedeniyle peynirin bol olduğunu ifade eden Akgül, yağışların bu yılki fiyatları da etkilediğini söyledi. Geçtiğimiz yılın bolluk ve bereket yılı olduğunu ifade eden Akgül, “İnşallah bu sene de bolluk bereket olur. İnsanlarımız peynir yesin zamlanmasın.” dedi.

siirt-otlu-peyniri.jpg

Diğer ürünlere oranla peynir fiyatının yerinde durduğunu aktaran Akgül, enflasyonun peynir fiyatını etkilemediğini vurguladı. Peynir fiyatının şimdilerde 250 TL olduğunu söyleyen Akgül toptan fiyatının ise 220 ile 230 TL arasında değişiklik gösterdiğinin altını çizdi.

otlu-peynir.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN