Gram altında dalgalanma geçici, değer kazanmaya devam edecek! Tunç Şatıroğlu, gramın ulaşacağı seviyeyi açıkladı

Gram altında dalgalanma geçici, değer kazanmaya devam edecek! Tunç Şatıroğlu, gramın ulaşacağı seviyeyi açıkladı

Gram altın fiyatındaki dalgalanmalar yatırımcıları düşündürürken ekonomist Tunç Şatıroğlu, altın yatırımlarının uzun vadede değer kazanacağını söyledi. İşte detaylar...

2024'ün ilk aylarında altın fiyatlarında görülen dikkat çekici artışlar, yatırımcıları heyecanlandırmıştı. Fakat sonrasında yaşanan düşüşler, piyasada endişeye neden olmuştu.

GRAM ALTIN YÜKSELİR Mİ DÜŞER Mİ?

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, altın fiyatlarının geleceğine dair önemli değerlendirmelerde bulundu. ABD Merkez Bankası FED'in faiz indirimi, jeopolitik riskler ve Çin Merkez Bankası'nın altın talebinin artması, fiyatların yönünde belirleyici faktörler olarak öne çıkıyor.

Tunç Şatıroğlu, yatırımcılara sabırlı olmaları gerektiğini vurguladı. Altın yatırımlarının uzun vadeli bir strateji gerektirdiğini belirtirken, son dönemdeki fiyat dalgalanmalarının geçici olabileceğini ve altının değer kazanmaya devam edeceğini ifade etti.

ALTIN ALMAK İÇİN DOĞRU ZAMAN MI?

Medyaradar'da yer alan habere göre, Tunç Şatıroğlu, ons altın için 2450 ila 2500 dolarlık bir hedef belirlediğini açıkladı. Gram altında ise 3000 TL seviyelerinin görülebileceğini öngördü.

Altın alım-satım işlemlerinde dikkatli olunması gerektiğini vurgulayan Tunç Şatıroğlu, güvenilir kuyumcu ve bankalar aracılığıyla işlem yapılmasının önemine dikkat çekerken, sahte veya düşük kaliteli altın risklerine karşı da uyarıda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN