Giden geri dönüyor! O ilimizde denize girmek yasaklandı: 3 gün boyunca devam edecek

Giden geri dönüyor! O ilimizde denize girmek yasaklandı: 3 gün boyunca devam edecek

Havaların ısınmasıyla kendini serin sulara atmak isteyenlere yasak! O ilimizde denize girmek yasaklandı. Yasak üç gün boyunca devam edecek! Boşuna yol gitmeyin, gidenler ger dönüyor...

Sakarya'nın Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde olumsuz hava şartları ve tehlikeli deniz koşulları nedeniyle denize girişler üç gün süreyle yasaklandı. Karadeniz'in hırçın dalgaları arasında kalan bir kişi, boğulma tehlikesi geçirdi ancak son anda kurtarıldı.

ÜÇ GÜNLÜK DENİZE GİRİŞ YASAĞI

Sakarya'nın denize kıyısı bulunan ilçeleri Karasu, Kaynarca ve Kocaali'de, olumsuz hava koşulları, büyük dalgalar ve rip akıntıları nedeniyle denize girmek kaymakamlık kararıyla üç gün süreyle yasaklandı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Cankurtaran Grup Amirliği ekipleri, vatandaşları denizden çıkararak yasak hakkında bilgilendirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN