FETÖ operasyonu: İzmir Merkezli 3 ilde 6 şüpheli gözaltına alındı

FETÖ operasyonu: İzmir Merkezli 3 ilde 6 şüpheli gözaltına alındı

İzmir merkezli olarak gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında önemli adımlar atıldı. Yapılan operasyonla İzmir'de yakalanan 10 şüpheliden 6'sı operasyon esnasında gözaltına alındı.

İzmir merkezli düzenlenen FETÖ operasyonunda, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından koordine edilen operasyonlarda, Tire ilçesi ile Gaziantep ve Yalova illerinde yapılan eş zamanlı baskınlarda 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlar, örgüte yönelik yapılan detaylı soruşturma kapsamında gerçekleştirilirken, gözaltına alınan şüphelilerin FETÖ'nün kriptolu iletişim ağı ByLock kullanıcısı oldukları ve Bank Asya ile ilişkili şüpheli işlemlerle ilgili oldukları belirtildi.

GÖZALTI KARARI VERİLDİ

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında örgütün kriptolu haberleşme programı ByLock kullanan ve bu içeriklerde isimleri geçen, Bank Asya'da artan ve şüpheli işlem bilgileri tespit edilen 10 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Ekipler, İzmir'in Tire ilçesi ile Gaziantep ve Yalova illerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı, 4 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN