Fatih Erbakan oyunu kullandı

Fatih Erbakan oyunu kullandı

Yerel seçimler için milyonlarca vatandaş sandık başına gitti. Siyasi parti liderleri ve belediye başkan adaylarının oy kullanma süreci yakından takip edildi. Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan, Ankara’nın Çankaya ilçesinde oyunu kullandı.

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan ve eşi Beyza Erbakan, '31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde oy kullanmak üzere Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan Dr. Binnaz Ege-Dr. Rıdvan Ege Anadolu Lisesi'ne gitti. Sandık sırasını bekleyen Erbakan çifti, 4491 numaralı sandıkta oylarını kullandı.

'HAYIRLARA VESİLE OLMASINI UMUT EDİYORUZ'

Oy kullanmasından sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fatih Erbakan, yoğun geçen seçim kampanyasının ardından vatandaşlık görevlerini yerine getirdiklerini belirtti.

Milli iradenin tecellisi için görevlerini ifa ettiklerini vurgulayan Erbakan, seçim gününün huzur ve barış içinde geçmesini temenni ettiklerini dile getirdi. Ayrıca, sandıkların açılmasını ve çıkacak sonuçların ülke ve millet için hayırlara vesile olmasını umut ettiklerini söyledi.

Erbakan, seçim sonuçlarını iftar saatine kadar konutta takip edeceklerini ve değerlendirmeleri daha sonra genel merkezde yapacaklarını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN