Eyüpsultan'da park kana bulandı: Katil de maktul de 17 yaşında!

Eyüpsultan'da 16 ve 17 yaşlarındaki iki arkadaş parkta otururken daha önceden tartıştıkları 17 yaşındaki şahıs yanlarına gelerek kurşun yağdırdı. Silahlı saldırıda gençlerden biri hayatını kaybederken, katil zanlısı polise teslim oldu.

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde, dün saat 22.00 sıralarında Akşemsettin Mahallesi'nde bulunan Barış Manço Parkı’nda meydana gelen olayda, iddiaya göre, Muhammet Berat Baykuş (17) ve H.P. (16) isimli iki arkadaş parkta oturdukları sırada daha önce tartıştıkları Muhittin Can Sever (17) yanlarına yaklaşarak belinden çıkardığı silahla art arda ateş etti.

9696447.jpg

GENÇLERDEN BİRİ HAYATINI KAYBETTİ

Saldırı sonrası Muhittin Can Sever olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan iki genci ambulansla hastaneye kaldırdı. Muhammet Berat Baykuş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. H.P.’nin tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi.

9696450.jpg

'SİLAH SESİNİ DUYUNCA KOŞTUK'

Silah sesini duyup olay yerine koşan Muhammet Baykuş'un arkadaşı Arda Akbulut, yaşananları şöyle anlattı:

"İki arkadaş bankta oturuyorduk. Silah sesi duyduk. Geldiğimizde yakın arkadaşımızı burada yatarken gördük. Ateş edilen anı tam görmedim. Silah sesini duyduktan sonra koştuk. Çok temiz kalpli bir arkadaşımızdı. Kimseye zararı olmayan bir dostumuzdu."

9696448.jpg

SALDIRGAN TESLİM OLDU

Olay sonrası kaçan şüpheli Muhammet Can Sever, bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu. Emniyetteki işlemleri devam eden Sever'in, neden böyle bir saldırıda bulunduğu henüz bilinmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN