Evinde beslediği hayvanın ısırdığı adam öldü: Şoke eden gerçek ortaya çıktı! Bu belirtiler görülüyor

Evinde beslediği hayvanın ısırdığı adam öldü: Şoke eden gerçek ortaya çıktı! Bu belirtiler görülüyor

İstifra eden, nefes zorluğu çeken ve ardından bayılan adamın, evinde beslediği hayvanı tarafından ısırıldığı öğrenildi. İlginç hayvanın ise tehlikeli bir yönü ortaya çıktı. İşte detaylar...

ABD'nin Colorado eyaletinde evinde beslediği zehirli sürüngen türlerinden olan 'Gila Canavarı' tarafından ısırılan adam hayatını kaybetti.

CANAVARIN ISIRDIĞI ADAM ÖLDÜ

The Independent gazetesinin haberine göre, Gila Canavarı'nın ısırdığı 34 yaşındaki Christopher Ward 12 Şubat 2024 tarihinde hastaneye kaldırıldı.

Lakewood Polisi Sözcüsü John Romero, 16 Şubat 2024 günü yaşam destek ünitesine alınan Christopher Ward'ın yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Christopher Ward'ın kız arkadaşı, evde besledikleri iki Gila Canavarı'nı Lakewood hayvan bakım merkezine teslim etti.

gila-canavari-isirirsa-ne-olur-gila-canavari-nerede-yasiyor-1.jpg

MEĞER CANAVAR ZEHİRLİYMİŞ

Gila Canavarı'nı erkek arkadaşının kolunda gördüğünü söyleyen Christopher Ward'ın kız arkadaşı, ısırığın ardından Christopher Ward'ın birkaç kez kustuğunu, nefes alıp vermede zorluk yaşadığı ve ardından da bayıldığını ifade etti.

Gila kertenkelesi olarak da bilinen sürüngen Gila Canavarı'nın doğal yaşam alanı ABD'nin güneyi ve Meksika olarak biliniyor.

Dünyanın en zehirli sürüngenlerinden olan bu türün ısırıkları, aşırı acı verici ve kurbanlarında bayılma gibi belirtilere yol açıyor.

gila-canavari-isirirsa-ne-olur-gila-canavari-nerede-yasiyor-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN