Doğu, Batı farketmez her yeri vuracak! 10-16 Ağustos haftasına dikkat, uyarı az önce geldi

Doğu, Batı farketmez her yeri vuracak! 10-16 Ağustos haftasına dikkat, uyarı az önce geldi

Doğu, Batı fark etmeyecek, her yeri vurup geçecek! 10-16 Ağustos haftasına dikkat! Meteorolojiden uyarı az önce geldi...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 10-16 Ağustos tarihlerine ait hava durumu tahminini açıkladı. Yayımlanan tahmin raporuna göre, önümüzdeki hafta yurt genelinde hava sıcaklıklarının batı ve güney bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde, iç ve doğu bölgelerde ise mevsim normallerine yakın seyretmesi bekleniyor.

BATI VE GÜNEY BÖLGELERDE SICAKLIKLAR YÜKSEK

Marmara ve Ege için 'yüksek sıcaklık' uyarısı - Son Dakika Gündem Haberleri

MGM’nin tahminine göre, Türkiye'nin batı ve güney kesimlerinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde olması öngörülüyor. Bu bölgelerde yaz sıcaklıklarının devam etmesi ve sıcaklıkların yüksek seviyelerde seyretmesi bekleniyor.

Öte yandan, iç ve doğu bölgelerde hava sıcaklıklarının ise mevsim normalleri civarında kalacağı tahmin ediliyor. Bu bölgelerde hava sıcaklıklarının ortalama seviyelerde devam etmesi öngörülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN