Dinçer'den iftiralara cevap... "Ne indirim istedim ne de indirim uygulandı"

Dinçer'den iftiralara cevap... "Ne indirim istedim ne de indirim uygulandı"

Eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, kendisi ve ailesi hakkında çıkan asılsız iddialara tepki gösterdi.. Dinçer, İBB iştiraki KİPTAŞ'tan özel indirimle taşınmaz satın aldığı iddialarının gerçek dışı olduğunu belirterek, hukuki süreç başlatacağını duyurdu. Dinçer söz konusu taşınmazların, KİPTAŞ'ın tüm İstanbullulara duyurduğu indirim kampanyası kapsamında aldığını, herhangi bir menfaat temininin söz konusu olmadığının açık kaynaklarca tespit edilebileceğini ifade etti.

Eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, kendisi ve ailesi hakkında çıkan "Dinçerler baba oğul götürmüşler" başlıklı habere yönelik sert bir açıklama yaptı. Dinçer, haberde yer alan iddiaların tamamen gerçek dışı olduğunu ve kamuoyunu yanıltma amacı taşıdığını belirtti. Özellikle, siyasi nüfuzunu kullanarak İBB iştiraki KİPTAŞ'tan değerinin altında taşınmaz satın aldığına dair iddiaların asılsız olduğunu vurguladı.

whatsapp-image-2024-08-01-at-12-41-09.jpeg

Dinçer, yaptığı açıklamada, siyasi kariyerinin başlangıcından itibaren üstlendiği görevleri ve akademik başarılarını hatırlatarak, itibarına zarar vermeyi amaçlayan bu tür iddiaların hiçbir dayanağı olmadığını belirtti. Dinçer, 2015 yılında siyasi kariyerine son verdiğini ve habere konu olan taşınmazları 2018 yılında satın aldığını belirtti. Bu dönemde KİPTAŞ tarafından düzenlenen kampanyaların incelenmesi sonucu, halka açık olan bu kampanyalarda peşin alımlarda %15 ile %25 arasında indirim uygulandığının ilan edildiğini hatırlattı. Ne kendisinin özel indirim talebinde bulunduğunu ne de şirket tarafından indirim uygulandığını belirten Dinçer, tüm alımların herkese uygulanan fiyat şartlarında, yasal çerçevede gerçekleştiğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN