DEVA Partili Yeneroğlu'ndan Bakan Tunç'a Kavala tepkisi: Gerçekten sözün bittiği yer

DEVA Partili Yeneroğlu'ndan Bakan Tunç'a Kavala tepkisi: Gerçekten sözün bittiği yer

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Tuğrul Türkeş'in Osman Kavala'yı ziyaret etmek istediği yönündeki açıklamasına ilişkin, "Değerlendirme aşamasındayız, gerekli kararı veririz" diye konuştu. Tunç'un açıklamasına tepki gösteren DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu, "Türkiye'yi temsil etme çabasında olan milletvekillerinin bile Türkiye'de hükümlü ziyareti konusunda bu keyfiliğe maruz kaldıkları bir ortamda, Türkiye'nin demokrasi ve insan hakları karnesi hakkında AKPM'de ne anlatabilirler ki?" dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'in, Osman Kavala'yı ziyaret için Adalet Bakanlığı'na yazdığı dilekçenin değerlendirme aşamasında olduğunu söyledi, "Bir dilekçe verildi. 19 Temmuz'da bize ulaştı. Daha yeni değerlendirme aşamasındayız. Gerekli kararı veririz" dedi.

Tunç'un açıklamalarına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu,Türkeş'in herkesin ziyaret edebildiği bir hükümlüyü ziyaret etmek istediğini ancak Adalet Bakanı'nın başvuruyu bir haftadır değerlendirdiği söyledi ve "İnanılır gibi değil gerçekten" diyerek tepki gösterdi.

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Türkiye'yi temsil etme çabasında olan milletvekillerinin Türkiye'de hükümlü ziyareti konusunda bu keyfiliğe maruz kaldıkları söyleyen Yeneroğlu, "Milletvekilleri Türkiye'nin demokrasi ve insan hakları karnesi hakkında AKPM'de ne anlatabilirler ki?" dedi.

"GERÇEKTEN SÖZÜN BİTTİĞİ YER"

Yeneroğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"İnanılır gibi değil gerçekten.

Ak Parti Ankara Milletvekili, AKPM Komisyon Başkanı, geçmişte Başbakan Yardımcılığı yapmış olan Tuğrul Türkeş herkesin ziyaret edebildiği bir hükümlüyü ziyaret etmek istiyor, fakat Adalet Bakanı başvuruyu bir haftadır değerlendiriyor!?

AKPM'de Türkiye'yi temsil etme çabasında olan milletvekillerinin bile Türkiye'de hükümlü ziyareti konusunda bu keyfiliğe maruz kaldıkları bir ortamda, Türkiye'nin demokrasi ve insan hakları karnesi hakkında AKPM'de ne anlatabilirler ki?

Gerçekten sözün bittiği yer!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN