Destici savunma sanayi vergisinde el yükseltti: İtiraz edenin kartı iptal edilsin

Destici savunma sanayi vergisinde el yükseltti: İtiraz edenin kartı iptal edilsin

BBP lideri Mustafa Destici, iktidarın 100 bin TL ve üzeri kredi kartı limitine sahip vatandaşlardan 750 TL alınmasını öngören kanun teklifine desteğini yaptığı paylaşımla yineledi. Destici, "Yılda 750 lira vermemek için, kredi kartlarının limitlerini 100.000 liradan 99.000 liraya düşürenlerin kredi kartlarını iptal edin" diyerek çağrıda bulundu.

Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Savunma Sanayi Destekleme Fonu için 100 bin TL üzeri kredi kartı limiti olan vatandaşlardan 750 TL alınmasını öngören kanun teklifini eleştirenlere eleştirmeye devam ediyor.

Kamuoyunda tepki çeken yeni vergi kalemlerini destekleyen Destici, 750 TL alınmasını öngören kanun teklifini eleştirenleri, "Bunlar Türkiye ile Yunanistan karşı karşıya geldiğinde Yunanistan’ı, Batı’yı, Ermenistan’ı savunurlar" diyerek eleştirmişti.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Destici, yılda 750 TL ödemek istemediği için kredi kartı limitlerini düşüren vatandaşların kredi kartlarının iptal edilmesini istedi.

Destici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemize ve milletimize yönelik tehditlere karşı, kahraman Türk Ordumuzu daha güçlü hale getirmek gayesiyle Savunma Sanayi için oluşturulacak olan ek fona, ayda sadece (yaklaşık bir paket sigara ya da lüks kafelerde bir bardak çay parası olan) 62.5 lira, yılda 750 lira vermemek için, kredi kartlarının limitlerini 100.000 liradan 99.000 liraya düşüren, yüksek gelirlere sahip, “savunma sanayimizin gelişmesine direnç oluşturmaya çalışan”, başta bir konserden milyonlar alan hayırsız sanatçılar ile dolarla maaş alan medya mensuplarının ve bunu yapan siyasetçilerin kredi kartlarını lütfen iptal ediniz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN