Demirtaş'tan Haniye paylaşımı: Zulme karşı direnişle geçirilmiş her hayat anlamlıdır

Demirtaş'tan Haniye paylaşımı: Zulme karşı direnişle geçirilmiş her hayat anlamlıdır

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Hamas lideri İsmail Haniye'nin öldürülmesini kınayarak, Haniye'nin direnişi ve Filistin halkına olan katkılarına vurgu yaptı ve Netanyahu yönetimini hukuksuzlukla suçladı.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Hamas lideri İsmail Haniye'nin katledilmesini kınayan bir el yazısıyla mesaj yayımladı.

Mesajında, zulme karşı direnerek geçirilen hayatların anlamlı ve saygın olduğunu vurgulayan Demirtaş, Filistin Halkı'nın önde gelen liderlerinden Haniye'nin her daim bu şekilde anılacağını belirtti.

Netanyahu iktidarını hukuksuzlukta, ahlaksızlıkta ve alçaklıkta sınırları aşmakla suçlayan Demirtaş, Haniye'nin öldürülmesini korkakça bir cinayet olarak nitelendirdi ve Haniye'nin ailesine ve tüm Filistin halkına başsağlığı diledi.

Demirtaş'ın paylaşımı şöyle:

"Zulme karşı direnişle geçirilmiş her hayat anlamlıdır, saygındır. Filistin Halkı'nın liderlerinden Haniye de her daim bu şekilde anılacaktır. Netanyahu iktidarı hukuksuzlukta, ahlaksızlıkta, alçaklıkta sınırları aşalı çok oldu. Haniye'nin korkakça katledilmesini lanetliyorum, kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm Filistin Halkı'na başsağlığı diliyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN