'DEM Parti kapatılsın' diyen Bahçeli'ye, Bakırhan'dan yanıt: Efkârını küfürlerle üzerimizden dağıtma yerine Ferdi Tayfur dinle

'DEM Parti kapatılsın' diyen Bahçeli'ye, Bakırhan'dan yanıt: Efkârını küfürlerle üzerimizden dağıtma yerine Ferdi Tayfur dinle

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin DEM Parti'nin kapatılması yönündeki açıklamalarına yanıt verdi. Bahçeli'nin partilerine yönelik üslubunu tepki gösteren Bakırhan, MHP'nin ülkenin sorunlarına çözüm sunmadığını belirterek “Asıl kapısına kilit vurulacak parti MHP’dir” dedi. Bakırhan, Bahçeli’nin öfkesini küfürlerle değil, Ferdi Tayfur dinleyerek hafifletmesini önerdi.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin DEM Parti'nin kapatılmasına yönelik açıklamalarına yanıt verdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, DEM Parti'nin kapatılmasını ve maaşlarının şehit ailelerine verilmesini önermişti. Bahçeli’nin açıklamalarına yanıt veren Bakırhan, Bahçeli'nin "üstenci" ve "hakaret içeren" bir yaklaşım sergilediğini belirterek, "Biz bu toprakların parçasıyız ve burada bin yıllardır varız. MHP, muhalefet eleştirilerini sindiremiyor" dedi.

T24'ten Gökçer Tahincioğlu ve Namık Durukan'a konuşan Bakırhan, MHP’nin bugüne kadar Türkiye'deki herhangi bir meseleye dair olumlu bir programı veya planı bulunmadığını vurguladı. Ayrıca, "Sürekli eleştireni tehdit eden ve siyasete ait olmayan bir dili kullanan bir partiyle karşı karşıyayız" diye ekledi.

'KAPISINA KİLİT VURULACAK PARTİ MHP'

Bakırhan, "Bu dili kullanmayı düşünmüyoruz. Faşist zihniyet karşısında söyleyeceğimiz tek şey var; bu dil bizim mücadelemizi engelleyemez. Çetelerle ve mafyalarla poz veren, yasal düzenlemeler çıkaran bir partinin bu ülkeye katkısı yoktur. Tarafsız bir yargı olsaydı, kapısına kilit vurulacak parti MHP olurdu" dedi. Sinan Ateş cinayetini örnek gösteren Bakırhan, "Gügündüz çakarlı araçlarla bir insan katledildi. Bu akıl pervasızca" ifadelerini kullandı.

Bakırhan, MHP'nin dilinin halkları karşı karşıya getirebileceğini belirterek, "Biz bu olumsuzlukları engellemek için buradayız" dedi.

Son olarak, Bahçeli'nin öfkelenmesinin, DEM Parti'nin etkili muhalefeti ve halklar arasında kavga istememesi nedeniyle olduğunu ifade eden Bakırhan, Bahçeli'ye "Efkârını küfürlerle bizim üzerimizden dağıtma yerine Ferdi Tayfur dinlesin. Ona daha iyi gelir" tavsiyesinde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN