Define bulmak için evin altına 40 metrelik kuyu kazdı! Herkesi şok eden görüntüler: Asansör sistemi bile kurmuş

Define bulmak için evin altına 40 metrelik kuyu kazdı! Herkesi şok eden görüntüler: Asansör sistemi bile kurmuş

Definecilikte çağ atlatan görüntüler ortaya çıktı. Define arayan kişiler evin altına 40 metrelik bir kuyu açtı. Kuyuya iniş ve çıkışlar asansör sistemiyle gerçekleşiyor. Definecilikteki gelişim milyonları şaşırttı. İşte tüm detaylar...

Film sahnelerine konu olacak olayda definecilerin yaptıkları şaşırttı. Define aramak için 40 metre derinlikte bir kuyu açarak asansör sistemi inşa ettiler. Kuyuyu kazan 5 şüpheli yakalandı. İşte o düzenek...

KAÇAK DEFİNE ARAYIŞI

Kırklareli'nde yaşanan olayda İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri kazı yapan 5 kişiyi yakaladı. Pehlivanköy ilçesinde bir evin altında kazı yapan vatandaşların kaçak define aradığı tespit edildi. Evin altına açıkları 40 metrelik kuyuda, "defineciliğe çağ atlattılar" denildi. kurdukları asansör mekanizmasına dair görüntüler paylaşıldı.

728xauto-4.webp

ASANSÖR SİSTEMİ KURDULAR

Jandarma tarafından yapılan operasyonda define arandığı öğrenildi. Operasyon sonucunda 40 metre derinliğinde bir kuyu kazıldığı, bu kuyuda ise asansör sisteminin yer aldığı dikkat çekti. Sadece bu kadarla kalmayarak kuyuda el dedektörü, 5 kazma, 3 balta, 3 gaz maskesi, 3 baş feneri, 1 halat, 1 dalgıç pompası bulundu.

Define arayan 5 şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Kaçak yollarla define arama suçundan adli işlemlere tabi tutuldular.

728xauto-5.webp

728xauto-3.webp

728xauto-6.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN