D-100'de trafiği kitleyen kaza: Alkollü sürücünün kullandığı kamyonet devrildi

D-100'de trafiği kitleyen kaza: Alkollü sürücünün kullandığı kamyonet devrildi

D-100 kara yolunda iş makinesi taşıyan kamyonet henüz bilinmeyen bir nedenle orta şeritte devrildi. Trafiği durma noktasına getiren kazada, alkollü ve ehliyetsiz olduğu tespit edilen kamyonet şoförü polis merkezine götürüldü.

İstanbul Pendik Ortamahalle mevkiinde D-100 kara yolunda saat 06.30 sıralarında trafiği kilitleyen bir kaza meydana geldi. Alparslan Ç. idaresindeki 34 KVG 300 plakalı iş makinası taşıyan kamyonet, henüz bilinmeyen bir nedenle orta şeritte devrildi.

2.jpg

KAZA TRAFİĞİ KİLİTLEDİ

Kamyonetin devrilmesiyle kasasında bulunan iş makinesi yola savruldu. Kaza nedeniyle D-100 kara yolu Kadıköy istikametinde trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak verildi.

Kaza nedeniyle D-100 Karayolu Kadıköy yönünde uzun araç kuyrukları oluştu. Devrilen kamyonet, olay yerine çağrılan vinç yardımıyla kaldırılırken trafik bir süre sonra normale döndü.

1.jpg

ALKOLLÜ VE EHLİYETSİZ ÇIKTI

Görgü şahitlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemleri aldı.

İncelemelerde kamyonet şoförünün alkollü ve ehliyetsiz olduğu tespit edildi. Alparslan Ç., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN