Çorum Belediyesi’nden bayram müjdesi! Bolu’dan sonra orada da ücretsiz oldu

Çorum Belediyesi’nden bayram müjdesi! Bolu’dan sonra orada da ücretsiz oldu

Çorum Belediyesi, Ramazan Bayramı’na özel olarak vatandaşların merakla beklediği iki önemli duyuruyu yaptı. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, bayramın birinci ve ikinci gününde halk otobüslerinin ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı. Ayrıca, Çorum Halk Ekmek Fabrikası’nın bayramın üçüncü günü itibarıyla ekmek üretimine ve satışına başlayacağı müjdesi verildi.

Bayramın birinci günü toplu taşıma seferleri sabah 09.00’da başlayacak olup, ikinci gün ise seferler 08.00’de başlayacak. Bayramın üçüncü gününden itibaren ise toplu taşımada normal sefer saatleri geçerli olacak. Başkan Aşgın, vatandaşların bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanabileceklerini belirtti.

Bayram boyunca, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Mezarlıklar Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü gibi birimler de görev başında olacak. Bu sayede, Çorumlular bayramı huzur ve güven içinde geçirebilecekler.

img-4992.jpeg

Halk Ekmek Fabrikası hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, fabrikanın bayramın ilk iki günü ekmek üretimine ara vereceğini, ancak bayramın üçüncü günü olan 12 Nisan Cuma günü itibarıyla ekmek üretimine ve satışına yeniden başlayacağını duyurdu.

Çorum Belediyesi’nin bu iki önemli duyurusu, bayramı Çorum’da geçirecek vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayacak. Hem ulaşımda hem de temel gıda maddesi olan ekmek konusunda yapılan bu düzenlemeler, bayram sevincini artıracak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN