Çocuktan yaşlısına kadar bedava oldu! Belediyeden dev hizmet: Bugün resmen başlıyor

Çocuktan yaşlısına kadar bedava oldu! Belediyeden dev hizmet: Bugün resmen başlıyor

O şehirde yaşayan herkese belediyeden dev hizmet müjdesi geldi. Hava sıcaklıklarının arttığı bugünlerde harekete geçen belediye çocuktan yaşlısına herkese bedava hizmeti başlattı…

Antalya Muratpaşa Belediyesi, eski CHP Genel Başkanı merhum Deniz Baykal’ın adını taşıyan spor kompleksinde, her yaşa hitap eden yüzme kursları düzenliyor. Yüzme bilmeyen kimsenin kalmaması için başlatılan proje kapsamında, yüzme kursları için kayıtlar bugün başlıyor…

8 BİN METREKARE ALANA SAHİP

Muratpaşa Belediyesi’nin Kızılarık Mahallesi’nde inşa ettiği, 8 bin metrekarelik Deniz Baykal Spor Kompleksi tamamlandı.

yeni-proje-11.jpg

30 milyon TL yatırım yapılan tesiste yarı olimpik bir yüzme havuzu da bulunuyor. 1973 yılında Antalya’dan milletvekili seçilen, bakanlık ve başbakan yardımcılığı görevleri yapan ve 11 Şubat 2023 tarihinde vefat eden CHP’nni 4. Genel Başkanı Deniz Baykal’ın ismi verilen spor kompleksi, kapılarını ücretsiz yüzme kurslarıyla vatandaşa açmaya hazırlanıyor.

İyi bir yüzücü olan ve Temmuz 2007 seçimlerinden önce “Eğer seçimi kazanamazsam Rodos Adası'na kadar yüzerim” sözü Türk siyasi tarihine geçen Baykal'ın adını taşıyan tesisteki kursa 7'den 70'e yüzme bilmeyen herkes kayıt yaptırabilecek.

yeni-proje-10.jpg

KAYITLAR BUGÜN BAŞLADI

Kayıtlar bugün yani 24 Haziran itibari ile spor.muratpasa-bld.gov.tr adresi üzerinden yapılabilecek. 1 ay devam edecek eğitimler haftanın 2 günü olacak şekilde toplam 8 dersten oluşuyor. Kontenjanların sınırlı olduğu eğitimler kayıt işlemlerinin tamamlanması sonrasında 1 Temmuz tarihinde başlayacak.

Eğitimler aynı zamanda belediyenin Süleyman Erol Yüzme Havuzu’nda da verilecek. Deniz Baykal Spor Kompleksi’nin resmi açılışı ise Deniz Baykal’ın doğum günü olan 20 Temmuz tarihinde yapılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN