Bunu yapmayan emeklinin maaşı 4 bin TL düşecek! SGK Uzmanı Özgür Erdursun uyardı

Bunu yapmayan emeklinin maaşı 4 bin TL düşecek! SGK Uzmanı Özgür Erdursun uyardı

Bunu yapmayan emeklinin maaşı 4 bin TL birden düşecek! SGK Uzmanı Özgür Erdursun üstüne basa basa uyardı! Bilmeyen başını taşlara vuracak...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Uzmanı Özgür Erdursun, 2025 yılında emekli olmayı planlayan vatandaşlar için önemli bir uyarıda bulundu. Erdursun’un açıklamalarına göre, emekli maaşlarında ciddi bir düşüş yaşanabilir ve bu düşüş 4 bin TL'ye kadar varabilir. Bu durumun, emeklilerin maaşlarının TÜİK verilerine göre yapılan zamlarla yeterince artırılmamasıyla doğrudan ilgili olduğu belirtiliyor.

EMEKLİLİK MAAŞLARINDA DÜŞÜŞ BEKLENTİSİ

Milyonlarca emeklinin beklediği haber, SGK uzmanı Özgür Erdursun'dan geldi! Yeni yasa hazırlanıyor

Erdursun, 2025 yılında emekli olmayı düşünenler için büyük bir finansal kayıp riski olduğunu vurguladı. Uzman, bu riski şöyle ifade etti: “Cebinizde 20 bin TL’niz var, bir anda bir çarpışma sonucu 16 bin TL’ye düşer. İşte, 2025 yılında emekli olacaklar böyle çarpılacak.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN