Biraz daha dayanın! Prof. Orhan Şen "sıcaklıklar düşüyor" diyerek tarih verdi: İşte sonunda nefes alacak iller

Biraz daha dayanın! Prof. Orhan Şen "sıcaklıklar düşüyor" diyerek tarih verdi: İşte sonunda nefes alacak iller

Türkiye'de artan sıcaklıklara karşı beklenen haber geldi. Prof. Dr. Orhan Şen, sıcaklıkların düşeceği tarihi milyonlarla paylaştı. O illerde düşecek sıcaklık vatandaşa nefes aldıracak. İşte beklenen düşüşler...

BURAK ÖZTOPRAK

Ülkemizde yükselen sıcaklıklar tekrardan düşüyor. Prof. Dr. Orhan Şen tarih vererek, sıcaklıkların düşeceğini paylaştı. Özellikle o illerimizde düşüşler dikkat çekerken, vatandaş serin bir nefes alacak. İşte sıcaklığın düşeceği tarih...

SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

Sosyal medya hesabı üzerinden bilgilendirme paylaşımı yapan Prof. Dr. Orhan Şen, sıcaklıkların düşeceğin işaret etti. Sıcak hava dalgasının bugün de devam ettiğini söyleyen Şen, Edirne ve Kırklareli'nde yağmur beklentisini paylaştı. Salı günü ise, İstanbul'un batısı, Çanakkale, Tekirdağ, Edremi Körfezi'nde yağış beklentisini duyurdu. Çarşamba günü için hafif yağışın Marmara'da görüleceğini, cuma - cumartesi yağışların Batı ve Orta Karadeniz'de kuvvetleneceğini belirtti.

avrupada-asiri-sicaklar-temmuzda-binlerce-can-aldi-uqc0.webp

O TARİHE KADAR DAYANIN

Ülkemizde etkisini gösteren aşırı sıcaklıkların geri çekileceğini söyleyerek, Ege ve güneydoğuda sıcaklıkların devam edeceğini vurguladı. Prof. Dr. Orhan Şen'in açıklamalarına göre, Marmara, İç Anadolu ve Akdeniz ile Kuzey Ege bölgelerinde bu hafta sıcaklıklar ortalamaya göre düşecek.

Gerileyecek sıcaklıklarla beraber hafta sonu sıcak hava dalgası görülmeyeceği paylaşıldı. Pazartesi günü İstanbul'da sıcaklık 36 derece olurken, hafta sonu 30 - 31 dereceye kadar gerileyecek. Salı - Çarşamba ve Cuma - Cumartesi günlerinde yağmur görülürken, İzmir'de görülmeyecek. İzmir'de 38 derece olan sıcaklık hafta sonu 34 derece, Antalya'da 33 derece görülen sıcaklık 31 dereceye gerileyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN