Bir kadın cinayeti daha! Evli olduğu kadını bıçakla katledip kaçtı

Bir kadın cinayeti daha!  Evli olduğu kadını bıçakla katledip kaçtı

Kadına yönelik şiddet ve cinayetlerin sonu gelmiyor... Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun hazırladığı rapora göre, Kasım ayında 30 kadın cinayeti işlenirken 20 kadın da şüpheli şekilde ölü bulundu. Bir kadın cinayeti haberi de İzmir'den geldi. Eşi Nuran F.'yi boğazından bıçaklayarak katleden A.F., emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu (KCDP), kadın cinayetlerine ilişkin verileri derlediği “Kasım 2022 Raporunu” kamuoyu ile paylaştı. Kasımda 30 kadın cinayeti işlendi, 20 kadın şüpheli bir şekilde ölü bulundu.

KASIMDA 30 KADIN ÖLDÜRÜLDÜ

Kasım ayında öldürülen 30 kadının 13’ü evli olduğu erkek, 1’i eskiden evli olduğu erkek, 4’ü birlikte olduğu erkek, 3’ü eskiden birlikte olduğu erkek, 3’ü akrabası akrabası, 1’i kardeşi, 2’si tanıdığı kişiler tarafından öldürüldü.

Son kadın cinayeti haberi de İzmir'den geldi. Olay, dün saat 11.30 sıralarında, Karabağlar ilçesi Limontepe Mahallesi 9752 Sokak'taki evde meydana geldi. A.F. eşi Nuran F. ile kavga etmeye başladı. A.F., elindeki bıçakla Nuran F.'yi boğazından bıçakladı.

KATLEDİP KAÇTI

Nuran F. yaralanırken, A.F. de olay sırasında evde olan 5 yaşındaki çocuğunu alt kattaki ev sahibine bırakıp, otomobiliyle kaçtı. Nuran F.'nin sesini duyan komşuların ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekibinin kontrolünde Nuran F.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Nuran F.'nin cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis, A.F.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Biri 5, diğeri 12 yaşında iki çocukları bulunan çiftin büyük çocuklarının ise olay sırasında okulda olduğu öğrenildi.

Olay yerinden kaçan şüpheli A.F., Urla’da yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.F. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN