Bilim Yaşam Okulları öğrencilerinden büyüleyici İngilizce tiyatro gösterisi!

Bilim Yaşam Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerinin sahnelediği İngilizce ve Almanca performanslar izleyicileri büyüledi.

Bilim Yaşam Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri, sahneledikleri İngilizce ve Almanca performanslarla izleyicileri büyüledi. Beylikdüzü'nde bulunan Bilim Yaşam Ortaokulu'nda düzenlenen tiyatro etkinliği, veliler ve davetlilerden tam not aldı. Etkinlikte, "Alice Harikalar Diyarında", "Oz Büyücüsü" ve "Çarli ve Çikolata Fabrikası" gibi klasikleşmiş çocuk oyunları sahneye taşındı.

g5sd5g5sd.jpg

İNGİLİZCE DİYALOGLARLA BÜYÜLEDİLER

Öğrencilerin mükemmel İngilizce diyalogları, izleyicileri adeta büyüledi. Her bir karakteri büyük bir ustalıkla canlandıran çocuklar, tiyatro sahnesinde profesyonellere taş çıkarttı. Ayrıca, Almanca seslendirdikleri şarkılarla da unutulmaz bir gösteri sundular. Öğrenciler, prova süreci boyunca karakterlerini hayata geçirmek, repliklerde ustalaşmak ve performanslarını mükemmelleştirmek için kalplerini ve ruhlarını ortaya koydular. Muazzam bir cesaret ve kararlılık gösterdiler, güven ve zarafetle ön plana çıktılar.

whatsapp-image-2024-06-01-at-09-49-52.jpeg

VELİLERDEN TAM NOT

Veliler ve davetliler, öğrencilerin performansları karşısında hayranlıklarını gizleyemedi. Bu etkileyici etkinlik, okulun kültür ve sanat alanındaki başarılarını bir kez daha gözler önüne serdi. Öğrencilerin sahne performanslarındaki yüksek enerji ve profesyonellik, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Bilim Yaşam Okulları'nın sanat ve kültüre verdiği önem bir kez daha kanıtlandı. Öğrencilerin küçük yaşta kazandıkları bu deneyimler, gelecekteki başarılarının temelini oluşturacak. Tiyatro etkinliğine katılan herkes, unutulmaz bir gece yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN