'Ben öldürdüm' diye ihbarda bulundu: Tabancayı nasıl kullandığını tarif edemeyince soruşturmanın seyri değişti

'Ben öldürdüm' diye ihbarda bulundu: Tabancayı nasıl kullandığını tarif edemeyince soruşturmanın seyri değişti

Diyarbakır'da sevgilisi olduğu öne sürülen meslektaşını öldürdüğünü ihbar eden bir öğretmen, sorguda cinayet aleti olan tabancayı nasıl kullandığını tarif edemeyince soruşturmanın seyri değişti. Güvenlik kameraları görüntülerinin ardından tabancanın sahibi ve şüphelinin dini nikahla beraber yaşadığı Şeyhmus Y. gözaltına alındı.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Medya Mahallesi'nde 9 Temmuz'da yaşanan bir cinayet, polisin titiz çalışması sonucu aydınlatıldı. Olay, 9 katlı bir binanın 6'ncı katındaki dairede meydana geldi.

'BEN ÖLDÜRDÜM' DEDİ

Öğretmen Zeynep A. (39), 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak sevgilisi olduğu iddia edilen meslektaşı Osman Karaaslan'ı (41) öldürdüğünü ihbar etti. Bunun üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Zeynep A., olayda kullanılan tabanca ile birlikte gözaltına alındı.

9650347.jpg

TABANCAYI NASIL KULLANDIĞINI TARİF EDEMEDİ

Sağlık kontrolünden geçirilen Zeynep A.'nın yüzündeki morlukların olay sırasında oluşmadığının anlaşılması üzerine, polis şüpheliyi tekrar sorguya aldı.

Zeynep A., suçu işlediğinde ısrar etse de, tabancayı nasıl kullandığını tarif edemedi. Bu durum, şüpheleri Zeynep A.'nın dini nikahla birlikte yaşadığı ve olayda kullanılan tabancanın sahibi olan öğretmen Şeyhmus Y. (49) üzerinde yoğunlaştırdı.

9650348.jpg
Osman Karaaslan (41)

Zeynep A., ifadesinde Şeyhmus Y.'nin "2 gün önce çocuklarını alıp köye gittiğini" belirtmişti.

GÜVENLİK KAMERALARI ŞEYHMUS Y.'Yİ ELE VERDİ

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, sitenin çevresindeki Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) ve güvenlik kameraları görüntülerini inceledi. Görüntülerde, Şeyhmus Y.'nin olaydan önce ve sonra siteye giriş-çıkış yaptığı tespit edildi.

9650349.jpg

Düzenlenen operasyonla Şeyhmus Y., Bağlar ilçesinde gözaltına alındı. Zeynep A. ve Şeyhmus Y., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN