Bayat ekmek toplayan dedeye fırıncıdan dayak: O anlar kameraya yansıdı

İzmir'in Torbalı ilçesinde akılalmaz bir olay yaşandı. Bir fırında dağıtım elemanı olarak çalışan Kemal S., yol kenarındaki bayat ekmekleri toplayan 81 yaşındaki Süleyman Sırrı Dindar'a tokat atıp, sopayla dövdü. Gözaltına alınan Kemal S., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İzmir Torbalı'da yaşanan talihsiz olayda, fırınlardan ve yol kenarına atılan bayat ekmekleri toplayan 81 yaşındaki Süleyman Sırrı Dindar, bir fırında dağıtım elemanı olarak çalışan Kemal S. tarafından saldırıya uğradı. Dindar jandarmaya giderek şikayetçi oldu.

Dindar'ın şikayeti üzerine soruşturma başlatan jandarma, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Görüntülerden, hafif ticari araçta bekleyen Kemal S.'nin, evinin önünde beklediği Süleyman Sırrı Dindar'ı görünce inip, önce tokat attığı daha sonra da defalarca sopayla vurduğu o anların bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ortaya çıktı.

TUTUKLANDI

Görüntülerden yola çıkan jandarma, Dindar'ı döven Kemal S.'yi gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kemal S., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN