Başakşehir'de korku dolu anlar: Çocuklarını 3. kattan atmakla tehdit etti

Başakşehir'de korku dolu anlar: Çocuklarını 3. kattan atmakla tehdit etti

Başakşehir'de bir baba, 3 çocuğunu aralıklarla pencereden sarkıtarak atmakla tehdit etti. Vicdansız baba özel harekat polislerinin operasyonuyla zanlı gözaltına alınırken, çocuklar anneleriyle birlikte hastaneye kaldırıldı.

İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı Ziya Gökalp Mahallesi İkbal Sokak'ta korku dolu anlar yaşandı. 4 katlı binanın 3. katında bir kişinin çocuklarını pencereden sarkıttığını gören mahalle sakinleri hemen polise haber verdi.

9508236.jpg

Olay yerine hızla polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

9508235.jpg

Polis, çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri de pencerenin altına olası bir düşme durumuna karşı hava yastığı açtı.

9508594.jpg

ÇOCUKLARIN ÇIĞLIKLARI MAHALLEYİ İNLETTİ

Mahalle sakinleri, zanlının aralıklarla çocuklarını pencereden aşağıya sarkıttığını ve çocukların korkudan çığlık attığını belirtti. Bu korkutucu anlar, mahallede büyük bir paniğe yol açtı.

9508593.jpg

İKNA ÇABALARI SONUÇ VERMEYİNCE ÖZEL HAREKAT DEVREDE

Polis ekipleri, zanlıyı ikna etmeye yönelik çalışmalara başladı.

9508595.jpg

Ancak, tartıştığı eşini evden atan ve 3, 5 ve 7 yaşlarındaki çocuklarını alıkoyan N.F., polisin ikna çabalarına yanıt vermedi. Bunun üzerine olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi.

9508590.jpg

GÖZALTINA ALINDI

Özel harekat polislerinin düzenlediği operasyonla N.F. gözaltına alındı.

9508591.jpg

Çocuklar ise hemen anneleriyle birlikte ambulansa götürülerek kontrol altına alındı.

9508586.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN