Bakan Uraloğlu'nun canlı yayında zor anları! O anlar kamerada

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun, dün akşam Instagram'a erişim engelinin kaldırılmasını açıkladığı sırada canlı yayının sık sık kesilmesi dikkat çekti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Meta'nın Türkiye'nin öne sürdüğü şartları kabul ettiğini kişisel X hesabı üzerinden canlı yayınla açıkladı. Uraloğlu'nun canlı yayın sırasında sık sık görüntüsünün donması ve yayının yarıda kesilmesi sosyal medyada gündem oldu.

HESABI BİR SÜRE KAPANDI

Uraloğlu'nun yaptığı paylaşım sonrası hesabının bir süre erişime kapandığı ardından tekrar açıldığı görüldü.

KONGO'NUN GERİSİNDE KALMIŞTI

Ülkelerin internet hızlarını aylık olarak açıklayan hız testi şirketi “Speedtest by Ookla” haziran ayında yayınladığı raporda Türkiye'nin sabit internet hızında 111'inci olduğunu duyurmuştu. Ülkenin internet hızında siyasi istikrarsızlık, altyapı eksikliği, yolsuzluk ve sömürgecilik nedeniyle çok yoksul olan Kongo’nun gerisinde kalması dikkat çekmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN