Bakan Uraloğlu: Uygulama tabanlı taksi taşımacılığı sistemini onaylama kararı aldık

Bakan Uraloğlu: Uygulama tabanlı taksi taşımacılığı sistemini onaylama kararı aldık

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'daki taksi sorununu çözmek amacıyla yeni bir düzenleme getirdiklerini duyurdu. Uraloğlu, “Uygulama Tabanlı Taksi Taşımacılığı Sistemi’ni onaylama kararı aldık. Bu sistemle, vatandaşlarımızın yaşadığı taksi sıkıntılarını ortadan kaldırmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'daki taksi sorununu çözmek amacıyla önemli bir düzenlemeyi duyurdu. Bakan Uraloğlu, "Uygulama Tabanlı Taksi Taşımacılığı Sistemi”ni onaylama kararı aldıklarını belirtti. Bu sistemle vatandaşların yaşadığı taksi sıkıntılarının çözüme kavuşturulmasının amaçlandığını ifade etti.

Bakan Uraloğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımızın şikayetlerine konu olan taksi sorununun çözülmesi için Uygulama Tabanlı Taksi Taşımacılığı Sistemi’ni onaylayacağız.

2500 araçla başlanacak yeni taksi sisteminin kurulmasına dair yarın yapılacak olan UKOME Toplantısı’nda gündemde yer alan teklife ilişkin olarak oy hakkı olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile bağlı kurumlar olarak uygun görüş vereceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.

Taksi sorununun çözümü adına attığımız bu adımın İstanbul’umuza hayırlı olmasını diliyoruz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN