Askerin ölümüyle ilgili 3 tutuklama

Askerin ölümüyle ilgili 3 tutuklama

Hakkari’de görev yapan ve Denizli’ye ailesini ziyarete gelen sözleşmeli piyade onbaşı uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Hakkari Derecik'te görev yapan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Muhammet Yazır, Denizli’ye ailesini ziyarete gitti. 3 yıllık asker olan Muhammet Yazır (27), geçtiğimiz Cumartesi gecesi 5 arkadaşıyla Pamukkale'de bulunan bir eğlence mekanına gitti.

BIÇAKLAYIP KAÇTI

Mekan çıkışında Muhammet Yazır ile arkadaşları arasında iddiaya göre belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Samet A., yanındaki bıçakla Muhammet Yazır’ı her iki kalça bölgesinden bıçaklayarak, arkadaşlarıyla birlikte olay yerinden kaçtı.

KURTARILAMADI

Hastaneye kaldırılan Muhammet Yazır, hayatını kaybetti. Yazır’ın ölümüyle ilgili olarak gözaltına alınan 5 şüpheli, sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi.

İTİRAF ETTİ

Yazır’ı bıçaklayarak kendisinin öldürdüğünü itiraf eden Samet A., Halil Basri C. ve Enes B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken; diğer şüpheliler U.T. ve T.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, Yazır’ın cenazesi, düzenlenen askeri törenle Bozburun Mahalle Mezarlığında toprağa verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN