Asgari ücret için yeni rakam! 'Bakan Mehmet Şimşek de bunu istiyor’ diyerek canlı yayında açıkladı!

Asgari ücret için yeni rakam! 'Bakan Mehmet Şimşek de bunu istiyor’ diyerek canlı yayında açıkladı!

Yeni yıla çok az bir zaman kala asgari ücret için tahminler de ortaya çıkmaya başladı. Sözcü TV canlı yayınında Gazeteci Deniz Zeyrek, dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Hükümet çevrelerinde konuşulan asgari ücrette düşüşe gidildiğini söyleyen Zeyrek, Mehmet Şimşek’in de bunu istediğini ifade etti.

Yıl sonunun yaklaşmasıyla asgari ücretle ilgili çeşitli rakamlar ortaya atılıyor. Türkiye’de milyonlarca çalışanı yakından takip ettiği olayla ilgili Sözcü TV ekranlarında Gazeteci Deniz Zeyrek'ten de bir iddia geldi.

Gazeteci Deniz Zeyrek, hükümet çevrelerinde konuşulan rakamlar hakkında bilgi verdi. Zeyrek, hükümet çevrelerinde yeni asgari ücret için 17 bin 500 lira gibi rakamın konuşulduğunu fakat sonrasında rakamda düşüşe gidildiğini söyledi.

deni-zeyrke.jpg

Patronların kaygılarının ön planda tutulduğunu konuşulan yeni rakamın da 16 bin lira olduğunu dile getirdi. Zeyrek, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de bu rakamı istediğinin de altını çizdi.

bakan.jpg

Öte yandan, yeni yılda asgari ücrete, geçtiğimiz yıl olduğu gibi temmuz ayında ara zam yapılmayacağı açıklanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN