Arkadaşlar arasındaki kavga kanla bitti: Önce döverek bayılttılar sonra ayıltmak için elektrik verip öldürdüler

Fatih'te 18 yaşındaki Yaşar Karakaş, alacak verecek meselesi nedeniyle 4 arkadaşıyla tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce Karakaş, dövülerek bayıldı. Arkadaşları, onu ayıltmak için vücuduna elektrik verdi, ancak Karakaş bu müdahale sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili 1'i kadın 4 kişi gözaltına alındı.

Fatih’te alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma, trajik bir şekilde sonuçlandı. Yaşar Karakaş, arkadaşları Ramazan K. (28), Eda T., Cebrail K. (29) ve İsmail K. (26) ile girdiği tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga esnasında Karakaş, aldığı darbeler sonucu bayıldı. Olayın seyri ise daha da garip bir hal aldı.

BAYGIN KARAKAŞ'A ELEKTRİK VERDİLER

Karakaş’ın bayılması üzerine paniğe kapılan şahıslar onu ayıltmak için önce üzerine su döktü. Ancak bu yöntem işe yaramayınca, daha tehlikeli bir yönteme başvurdular: Karakaş’a elektrik vererek kendisine getirmeye çalıştılar. Ancak bu çabalar sonuçsuz kaldı ve Karakaş bilincine kavuşmadı.

SAĞLIK EKİPLERİ GELDİ, KARAKAŞ HAYATINI KAYBETTİ

Durumun ciddiyetini fark eden evdekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım talebinde bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Karakaş'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Karakaş’ın cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINDA

Olayla ilgili olarak evde bulunan 4 kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Yapılan incelemeler sonucunda, şüphelilerden Ramazan K.'nın 10, Cebrail K.'nın 4 ve İsmail K.'nın ise 11 suç kaydı olduğu tespit edildi. Gözaltındaki şüphelilerin emniyetteki sorguları sürüyor.

Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN