Arazide bulduğu meteordan eşine tektaş yüzük yaptırdı

Arazide bulduğu meteordan eşine tektaş yüzük yaptırdı

Aycan Çağdaş Şikar, bulduğu meteor taşından eşine evlilik yıl dönümüne özel tektaş yüzük yaptırdı. "İlk defa meteor taşını işledim" diyen tasarımcı Çağrı Yılmaz "Kesmesi oldukça zordu, zorlandığımız alanlar oldu ama emeğimize değdi. Eşi benzeri olmayan bir yüzük yaptık." dedi.

Antalya'da yaşayan Aycan Çağdaş Şikar, boş arazide bulduğu meteor taşından 20 yıllık eşine evlilik yıl dönümüne özel tektaş yüzük yaptırdı.

METEOR TAŞI

Kayseri'de boş bir arazide bulduğu taşın özel olduğunu düşünerek analiz için Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümüne gönderen Şikar, taşın meteor taşı olduğu öğrendi. 20 yıllık eşi Çiçek Şikar için özel bir hediye almak isteyen Şikar, tasarımcı arkadaşı Çağrı Yılmaz'dan meteor taşından yüzük yapmasını istedi. Yılmaz da meteor taşından tek taş bir yüzük tasarladı.

777777.jpg

'EŞİ BENZERİ YOK'

Tasarımcı Yılmaz da ilk defa meteor taşından yüzük yaptığını belirterek, kesmekte zorlandığı zamanlar olduğunu ifade etti ve eşi benzeri olmayan bir yüzük yaptığını söyledi.

ooooo.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN