Anne ve kızı sokak ortasında pompalı tüfekle vuruldu: Kadına şiddet kamerada

Türkiye'de kronikleşen ve bir türlü önüne geçilemeyen kadın cinayetleri her geçen gün artıyor. Konya'da yaşanan korkunç bir olayda, bir adam sevgilisi ve kızıyla yaşadığı tartışmanın ardından pompalı tüfekle ateş açtı. Olay, anbean cep telefonu kamerasına yansırken, yaralanan anne ve kız hastaneye kaldırıldı.

Türkiye'de cinsiyet eşitsizliği ve mevcut politikalarla gitgide artan kadına şiddet, artık toplumsal bir sorun haline geldi. Kadınlar eski eşleri ve ayrılığı kabul etmeyen eski sevgilileri tarafından türlü şiddete maruz kalıyor. Konya'nın Selçuklu ilçesi Hanaybaşı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir tekel bayi işletmecisi olan Muhammet A., sevgilisi Raziye H. ve kızı Nazlı H. ile arasında çıkan tartışmanın ardından silaha sarıldı. Gece saatlerinde yaşanan olayda, Muhammet A., pompalı tüfekle anne ve kızın bacaklarına ateş etti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan anne ve kızı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Şüpheli Muhammet A. ise polis ekipleri tarafından suç aletiyle birlikte gözaltına alındı. Olay anı, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İddiaya göre, tekel bayi işleten Muhammet A., dükkanına gelen sevgilisi Raziye H. ve kızı Nazlı H. ile bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Muhammet A., pompalı tüfekle anne- kızın bacaklarına ateş açtı. Görüntülerde, tartışmanın kısa sürede şiddete dönüştüğü ve şüphelinin acımasızca ateş açtığı görülüyor.

Polis ekipleri, olayın yaşandığı tekel bayisinde inceleme yaparak delil topladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN