Ankaralılar dikkat! Gece 00.00’da başladı! Emniyetten uyarı: İşe, okula, hastaneye giden evden erken çıksın

Ankaralılar dikkat! Gece 00.00’da başladı! Emniyetten uyarı: İşe, okula, hastaneye giden evden erken çıksın

Ankara'da sabah saatlerinde yola düşen herkese ilgilendiriyor. Okula, işe, hastaneye giden herkes evden erken çıksın. Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü’nden 12 Mart uyarısı geldi. O yollardan geçişler kapatılıyor. İşte tüm detaylar…

Ankara'da yaşayan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama doğrultusunda 12 Mart Salı günü bazı yolların araç trafiğine kapalı olacağı duyuruldu. İşe, okula, hastaneye gitmek için sabah saatlerinde yola düşecek vatandaşların kötü bir sürprizle karşı karşıya kalmaması için açıklamada bulunan emniyet, trafiğin gece 00.00'dan sonra kapalı olacağını belirtti. İşte tüm detaylar…

HANGİ YOLLAR TRAFİĞİ KAPATILDI?

Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü 12 Mart Salı günü için önemli bir uyarıda bulundu. Saat 13.30'da düzenlenecek bir program nedeniyle saat 00.00'dan program bitimine kadar Bazı yolların kapalı olacağı duyuruldu. Bu kapsamda trafiğe kapatılacak yollar şu şekildedir:

trafige-kapali.jpg

Denizciler Caddesi’nin Anafartalar Caddesi ile Adnan Saygun Caddesi arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde/sokakların tamamının çift yönlü, Acıçeşme Sokak, Çatalca Sokak ve Çanakkale Sokağın tamamının çift yönlü, Anafartalar Caddesi’nin Hisar Parkı Caddesi kesişimi ile Denizciler Caddesi kesişimi arasında kalan bölümünün Denizciler Caddesi’ne gidiş istikametinin tek yönlü, Şehit Teğmen Kalmaz Caddesi’nin Yakut Sokak kesişimi ile Anafartalar Caddesi kesişimi arasında kalan kısmı tek yönlü olarak araç trafiğine kapatıldı. Vatandaşların mağdur olmamaları için toplu taşıma araçlarını kullanması tavsiye edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN