Almanya Yasemin Gündoğan'ı konuşuyor! Çaldığı 8 milyon euro ne oldu? Babası sessizliğini bozdu

Almanya Yasemin Gündoğan'ı konuşuyor! Çaldığı 8 milyon euro ne oldu? Babası sessizliğini bozdu

Almanya Yasemin Gündoğan'ı konuşuyor. Üç yıl önce 8 milyon euro değerindeki büyük soygunla gündeme gelen Yasemin Gündoğan ile ilgili flaş detaylar aktarılmaya devam ediliyor. Yanında götürdüğü 8 milyon euro ile sırra kadem basan ardından Alman polislerine teslim olan Gündoğan'ın babası sessizliğini bozdu. Yasemin Gündoğan'ın çaldığı 8 milyon euroya ne oldu? İşte detaylar haberimizde...

Almanya, üç yıl önce yaşanan ve 8 milyon euro değerindeki büyük soygunla gündemden düşmeyen Yasemin Gündoğan vakasını konuşmaya devam ediyor. Bremen'de bir para nakliye şirketinden büyük bir meblağ çalan ve ardından kayıplara karışan Türk soyguncu Yasemin Gündoğan, 1033 günün sonunda Almanya'ya geri dönerek polise teslim oldu.

8 MİLYON EURO İLE SIRRA KADEM BASTI

21 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleşen soygunda, çalıştığı şirketten 8.2 milyon euroyu alarak Almanya'yı terk eden Yasemin'in, bu süre zarfında Türkiye'de yaşadığı düşünülüyor. Yasemin'in suç ortakları yıllar içinde yakalanırken, kendisinin neden teslim olduğu ve soygun parasını ne yaptığı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

yeni-proje-2024-03-26t121951-570.jpg

İstanbul'dan Bremen'e giderek polise teslim olan Yasemin'in babası Altan Gündoğan, Alman medyasına yaptığı açıklamada, kızının geri dönüşünden dolayı mutlu olduklarını ve onun cezasını çektikten sonra normal yaşamına devam edeceğine inandıklarını belirtti. Altan Gündoğan, son birkaç yılın kendileri için zor geçtiğini ve polisin kendisini sürekli izlediğini ifade etti. Kızının sağ salim olduğunu öğrenmenin verdiği rahatlıkla artık onu ziyaret edebileceklerini söyledi.

ALMANYA YASEMİN GÜNDOĞAN'I KONUŞUYOR? 8 MİLYON EUROYA NE OLDU?

Yasemin Gündoğan'ın neden böyle bir eyleme giriştiğini anlamakta güçlük çeken babası, kızının mutlu bir çocukluk geçirdiğini ve kötü insanların etkisi altında kalarak bu yolu seçtiğini düşündüğünü aktardı. Babası, ailenin Yasemin'i her koşulda desteklediğini ve birlikte bu zorlu sürecin üstesinden geleceklerini belirtti.

almanya-yasemin-gundogani-konusuyor-caldigi-8-milyon-euro-ne-oldu-babasi-sessizligini-bozdu.jpg

Kriminal psikolog Profesör Adolf Gallwitz ve suç uzmanı Axel Petermann gibi isimler, Yasemin'in güvenliği konusunda endişelerini dile getirerek, büyük miktardaki paranın suçluların ilgisini çekeceğini ve Yasemin'in bu nedenle teslim olmuş olabileceğini öne sürdüler. Alman yasalarına göre, Yasemin Gündoğan'ın işlediği suç nedeniyle 10 yıla kadar hapis cezası alması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN