Aldatıldığını öğrenince çıldırdı! Sevgilisinin üstünü başını yırttı: O anlar böyle kaydedildi

Sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenince kendine hakim olamadı. Sokak ortasında saldırdı, sevgilisinin üstünü başını yırttı! Bölgedekiler o anları cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. İşte o anlar...

Beyoğlu Karaköy'de geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde yaşanan olay, çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında gerçekleşti. İddialara göre, bir kadın, sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenince öfkesine hakim olamadı ve sokak ortasında sevgilisine saldırdı.

Kadının aldatıldığını öğrenmesi üzerine çift arasında hararetli bir tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kontrolden çıkarak fiziksel kavgaya dönüştü. Kadın, erkek arkadaşının üstünü ve başını yırtarak parçaladı. Olay, çevredeki vatandaşlar tarafından film izler gibi izlendi.

Olay esnasında bir vatandaş, “Sanki başka kadın yok, bu ne ya” şeklinde tepki gösterdi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN