Afyonkarahisar'da akılalmaz olay: 66 yaşındaki kadını sopayla darp ettiler

Afyonkarahisar'da akılalmaz olay: 66 yaşındaki kadını sopayla darp ettiler

Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesinde yaşayan 66 yaşındaki Güler K., komşusunun köpeklerinin bahçesine zarar vermesi üzerine çıkan tartışmada darp edildi. Komşusu S.I. tarafından sopa ve bisiklet ile dövülen Güler K., hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, 66 yaşındaki Güler K., komşusu S.I. tarafından darp edildi. Olay, komşunun köpeklerinin Güler K.'nın bahçesine zarar vermesi üzerine çıkan tartışmanın büyümesiyle yaşandı. Güler K., komşusunun hakaret ederek kendisine saldırdığını ve sopa ile bisiklet ile darp ettiğini belirtti. Yaralanan kadın, hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası gözaltına alınan S.I. hakkında soruşturma başlatıldı.

Olay, Sultandağı ilçesi Yıldırım mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Güler K. (66) isimli kadın, komşusunun köpeklerinin bahçesini dağıtması sebebiyle komşusu S.I. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Güler K., S.I. tarafından darp edildi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine Güler K., olay yerine gelen ambulansla Bolvadin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kafası ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Güler K., tedavisinin ardından taburcu edildi. Olayla ilgili konuşan İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine konuşan Güler K., "Karşı komşum S.I.’nın beslediği sahipsiz sokak köpeğinin bahçeme verdiği zararı kendisine göstermek istedim, ‘benim değil’ diye bağırmaya ve hakaret etmeye başladı. Benim köpekleri kovalamak için aldığım değneği elimden alıp bana vurmaya başladı. Bisikletini de kaldırıp 3-4 kere göğsüme vurdu. Yere yığıldım. Başımdan, omzumdan, kolumdan yaralandım. Can havliyle ambulansı aradım, buradaki hastaneden beni Bolvadin Devlet Hastanesine gönderdiler. Bu yaşta dayak yedim, canım hala yanıyor" dedi.

Olay sonrası S.I. polis tarafından gözaltına alınırken soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN