AFAD'dan 26 Temmuz Cuma günü uyarısı! O gün herkes tetikte beklesin: İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Ankara...

AFAD'dan 26 Temmuz Cuma günü uyarısı! O gün herkes tetikte beklesin: İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Ankara...

AFAD'dan 26 Temmuz Cuma gününe uyarı verdi! O gün planı olanlar dikkat! Herkes tetikte beklesin! İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Ankara...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son veriler doğrultusunda, 26 Temmuz Cuma günü Türkiye'nin bazı bölgelerinde beklenen hava koşullarına dair önemli uyarılarda bulundu.

YARINA DİKKAT!

Meteoroloji açıkladı: Gök gürültülü sağanak yağış – HABERETKİN

AFAD'ın açıklamasına göre, 26 Temmuz sabah saatlerinden itibaren Düzce, Zonguldak ve Bartın illerinde, öğleden sonra ise Sinop'un batısı ve Kastamonu'nun kuzey ilçelerinde yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Sinop ve Kastamonu illerinde ise kuvvetli yağışların etkili olması öngörülüyor.

Vatandaşlara yönelik yapılan uyarıda, sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Ayrıca, yerel dolu yağışlarının da meydana gelebileceği belirtilerek, bu durumların potansiyel risklerine karşı hazırlıklı olunması gerektiği ifade edildi.

İSTANBULLULARA UYARI!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, X hesabından AKOM verilerini paylaşarak vatandaşları uyardı. Bu akşam saatlerinde İstanbul genelinde gök gürültülü sağanak yağmurun etkili olması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN