AFAD 1300 kişilik alım yapacak! Kadrolar belli oldu: Gaziantep, Kahramanmaraş… Süre daralıyor hemen başvuru yapın

AFAD 1300 kişilik alım yapacak! Kadrolar belli oldu: Gaziantep, Kahramanmaraş… Süre daralıyor hemen başvuru yapın

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), farklı şehirlerde 1.300 kişilik kadro açığı olduğunu duyurdu. Personel alım detayları ile ilgili kadro ve kontenjan bilgileri belli oldu. Başvuruda bulunmak isteyenler hızlıca başvuru işlemlerini tamamlayacak. İşte AFAD personel başvuru detayları…

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı, Adıyaman, Gaziantep ve Kahramanmaraş illerinde toplamda 1300 kişilik geçici personel alımı yapılacağını duyurdu. Görev yapacak personeller için detaylar belli oldu. Peki, başvuru şartları nelerdir? Kimler başvuruda bulunabilecek? İşte AFAD personel başvuru detayları…

ADIYAMAN AFAD PERSONEL ALIMI

Adıyaman Merkez İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde yapılacak personel alımları için başvurular başladı. Adıyaman'da yapılacak AFAD personel alımları için 700 TYP personel alımı yapılacak aktarıldı. Adayların kısa süre içerisinde başvuru yapması gerektiğinin altı çizildi.

AFAD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte AFAD personel alımı başvuru şartları - Son Dakika Haberleri İnternet

GAZİANTEP AFAD PERSONEL ALIMI

Gaziantep bünyesinde yapılacak personel alımları kapsamında Şahin Bey İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne afet müdahale ekiplerinin eksikliğini tamamlamak amacıyla 300 TYP personel alımı yapılacak.

Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve yüklüyorum 18 yaşını tamamlamış olması ve belirtilen Sosyal Güvenlik şartlarının sağlamış olması gerekmektedir.

AFAD bin 749 personel alacak! İşte AFAD sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni personel alımı başvuru şartları - Son Dakika Flaş Haberler

KAHRAMANMARAŞ AFAD PERSONEL ALIMI

Kahramanmaraş’ta yapılacak personel alımları kapsamında Dulkadiroğlu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne acil durum yönetim personeli alımı yapılacak. 300 TYP personel alımı yapılacağı belirtilirken adaylardan istenen şartlarda açıklandı.

Adayların öğrenci olmaması ( açık öğretim öğrencileri hariç) istenirken emekli veya veya malul aylığı almıyor olması ve belirtilen yaş ve gelir şartlarını sağlıyor olması gerekmektedir.

AFAD personel alımı başvuru nasıl yapılır? AFAD 1749 personel alımı başvurusu başladı mı?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

AFAD bünyesinde yapılacak personel alımları için adaylar başvuruları yalnızca İŞKUR aracılığıyla online olarak yapabilecek. Adayların ilgili iş ilanlarına başvurularını en geç 4 gün içerisinde tamamlaması gerekmektedir. Başvuru sürecinde gerekli belgeler ve detaylı bilgi İŞKUR resmi internet sitesi üzerinde bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN