5 katlı binada dehşet! Buzdolabı bomba gibi patladı

İstanbul Silivri'de bulunan bir binada buzdolabı bomba gibi patladı. Peş peşe patlamaların yaşandığı yangın sırasında korku dolu anlar yaşandı.

Olay, Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi Haydar Arslan Sokak'ta bulunan 5 katlı binada çıktı. Binanın en üst katındaki dairede bulunan buzdolabı bomba gibi patladı. Binadan dumanların yükseldiğini görenler, durumu itfaiyeye haber verdi.

80648-ycpk.webp

75 YAŞINDAKİ KADIN KENDİ İMKANLARIYLA ÇIKTI

Dumanların binayı sarması üzerine vatandaşlar kendi imkanları ile dışarı çıktı. Evde bulunan 75 yaşındaki kadın, bina sakinleri tarafından evden çıkartıldı. Yanan evde zaman zaman patlamalar meydana gelirken, çevredekiler büyük panik yaşadı.

İhbar üzerine adrese gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. Sağlık ekipleri ise bina sakinlerini sağlık kontrolünden geçirdi. Ekipler, kısa sürede alevleri kontrol altına alarak yangını söndürdü.

Yangının buzdolabının motorunu patlamasıyla çıktığı tespit edildi. Olayda yaralanan olmazken, dairede büyük çapta hasar meydana geldi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

80648-4-xhwc.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN