39 ilçeye talih kuşu kondu! Yarısı Bizden uygulaması yeniden başlıyor: Detaylar belli oldu

39 ilçeye talih kuşu kondu! Yarısı Bizden uygulaması yeniden başlıyor: Detaylar belli oldu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, güzel haberi verdi. 39 ilçeye talih kuşu kondu! Tarih kısıtlaması kalktı! Yarısı Bizden uygulaması yeniden başlıyor, detaylar belli oldu...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağcılar’da Bağcılar Millet Bahçesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Kurum, törende yaptığı konuşmada olası İstanbul depremine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu ve “Yarısı Bizden” kampanyasının yeni dönemini duyurdu.

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE YENİ ADIMLAR

Bağcılar’da gerçekleşen törende, Bakan Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, "Yarısı Bizden kampanyamızda 2,5 ayda tam 1 milyon 225 bin bağımsız bölüme ilişkin başvuru aldık. Projelerimizi, vatandaşımızla el ele vererek bitiriyoruz. Vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu bazı iyileştirmeleri yapıyoruz" dedi. Kurum, bu bölgelerdeki vatandaşlara sevgi ve selamlarını ileterek, kentsel dönüşüm projelerinin hızla tamamlanacağını vurguladı.

Bağcılar deprem bölgesi mi? İstanbul Bağcılar'dan fay hattı geçiyor mu?

“YARISI BİZDEN” KAMPANYASINDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Kurum, konuşmasında “Yarısı Bizden” kampanyasının yeni başvuru dönemini de açıklayarak "Yarısı Bizden’de yeni başvuru dönemini başlatıyoruz. Artık Yarısı Bizden'de tarih kısıtlamasını kaldırıyoruz; 39 ilçemizde, vatandaşımızın süresiz başvuru yapmasının önünü açıyoruz. Yine, yeni üretilecek projelerde, otopark ve sığınak alanlarını proje metrekaresinin dışında tutuyoruz. Hiçbir kardeşimizin, hak kaybı yaşamasına izin vermiyoruz. Şimdi buradan; Bağcılar Yenimahalle Ece Sitesi’ne, Güngören Tozkoparan’a, Kartal Orhantepe’ye, Küçükçekmece Güneş Sitesi’ne ve Üsküdar Basko Sitesi’ne; oralardaki kardeşlerimize sevgilerimizi gönderiyoruz. Yarısı Bizden kapsamında; bu bölgelerdeki 4 bin 408 ev ve dükkanın temellerini çok yakında atıyoruz." dedi.

“PİMİ ÇEKİLMİŞ BİR BOMBANIN ÜZERİNDE OTURUYORUZ”

Bakan Kurum, olası İstanbul depremine ilişkin önemli uyarılarda bulunarak, "Bu şehirde, deprem tehlikesiyle bir arada yaşıyoruz. Teşbihte hata olmaz: Pimi çekilmiş bir bombanın üzerinde oturuyoruz. Hep birlikte harekete geçmemiz lazım." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN