17 yaşındaki Yusuf'u öldürenlerin ifadesi ortaya çıktı: Tanımıyordum, yaşını öğrenince çok üzüldüm

17 yaşındaki Yusuf'u öldürenlerin ifadesi ortaya çıktı: Tanımıyordum, yaşını öğrenince çok üzüldüm

İzmir'de tanımadığı kişiler tarafından uğradığı silahlı saldırıcı sonucu öldürülen 17 yaşındaki Yusuf Demir cinayetiyle ilgili gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı. Şüphelilerden baba H.T. Yusuf'u tanımadığını ve yaşını öğrenince çok üzüldüğünü söyledi. Baba ve oğlu tutuklanırken amca adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kan donduran olay salı günü akşam saatlerinde İzmir'in Buca ilçesine bağlı Barış Mahallesi 299 Sokak'ta meydana geldi. Lise öğrencisi Yusuf Demir (17) ile kuzeni kurye Mehmet Salih Demir (24), evlerinin önündeyken yoldan geçen bir otomobilden küfredilip üzerlerine ateş açıldı. Başına kurşun isabet Yusuf Demir kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken şans eseri kuzeni Mehmet Salih Demir yaralanmadı.

8869144.jpg

Çarşamba günü toprağa verilen Yusuf Demir'in cenazesinde kuzeni, Yusuf'un gelecekte mimar olmayı istediğini ve kendilerine ateş eden şüphelileri tanımadıklarını söyledi.

8865399.jpg
Öldürülen Yusuf Demir (17)

YAŞINI ÖĞRENİNCE ÇOK ÜZÜLMÜŞ

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, baba H.T. (50), oğlu H.B.T. (25) ve amca Ö.T.'yi (44) yakalayarak gözaltına aldı.

8865408.jpg

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki ifadesinde, tartıştıkları kişileri aradıkları sırada gençlerle karşılaştıkları, bu kişileri tanımadıklarını söylediği öğrenildi. Şüphelilerden H.T.’nin ifadesinde Yusuf Demir’i önceden tanımadığını, lise öğrencisi olduğunu ve yaşını öğrenince çok üzüldüğünü belirtip, doldur boşalt yaparken tabancanın kazayla ateş aldığını söylediği öğrenildi.

haber-gorseli.jpg

2'Sİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.B.T. ile babası H.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, amca Ö.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN