Galatasaray'la anlaştığı iddia edilen Denizli'ye taraftarın tepkisi merak ediliyor

Galatasaray'la anlaştığı iddia edilen Denizli'ye taraftarın tepkisi merak ediliyor

Teknik direktör Mustafa Denizli ile büyük ölçüde anlaştığı iddia edilen Galatasaray'da, taraftarların bu karara göstereceği tepki merakla bekleniyor.

Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayılmasının ardından teknik direktör Mustafa Denizli ile anlaştığı iddia edilen Galatasaray'da, taraftarların bu karara göstereceği tepki merak ediliyor.

Geçtiğimiz sezon Türk telekom Arena’da oynanan Gaziantepspor maçında ultrAslan taraftar grubu, teknik direktör Mustafa Denizli’yi de hedef alarak, “Şansal, Denizli, Tümer… FB için yayına” ve “Mustafa Denizli, Melih Şendil… ultrAslan sizi iyi bilir” yazılı pankartlar asmıştı. Galatasaray tribünleri, Mustafa Denizli’nin Lig TV’de sarı-kırmızılı takımla ilgili yaptığı yorumlar nedeniyle bu tepkiyi göstermişti.

Tecrübeli teknik adam, pankartla ilgili olarak, “Bu yorumları ‘şuraya dokunur buraya dokunur’ diye yapmadım. Herkes eleştirilebilir. Üzülmedim ama içim acıdı” ifadelerini kullanmıştı.15-11/21/gs-pankart.jpg
Geçtiğimiz sezon sarı kırmızılı taraftarın açtığı pankart / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

Taraftarın tepkisi ne olacak?

Mustafa Denizli'nin resmen açıklanması durumunda, Galatasaray tribünlerinin bu karara tepki gösterip göstermeyeceği şimdiden merak konusu oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN