Galatasaray'ın yeni teknik direktörü ne zaman gelecek?

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü ne zaman gelecek?

Galatasaray' Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin yeni teknik direktörün ne zaman geleceğini açıkladı. Nasuhi Sezgin, Hamza Hamzaoğlu'nun ayrılış sürecini de değerlendirdi.

Yeni teknik direktörün salı gününe kadar belli olacağını açıklayan Sezgin, Hamza Hamzaoğlu'nun ayrılış sürecini değerlendirdi.

Teknik direktör arayışlarının sürdüğünü belirten Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, "Arayış başkan nezdinde devam ediyor. Muhtemel birkaç adayımız var, benim bildiğim tabii bu. 1-2 gün içinde bitmesi planlanıyor. Madrid maçı var, salı gününe kadar başkanın bitireceğini düşünüyorum, bütün yetki onda" dedi.

"Çok beyefendi ama..."

Hamza Hamzaoğlu'nun ayrılış sürecini de değerlendiren Sezgin, "Hamza Hoca çok beyefendi, çok düzgün, çok iyi bir Galatasaraylı ama böyle bir şey oldu. Bildiğim kadarıyla hocanın bir röportajıyla ortaya çıktı, ondan sonraki gelişme, yine anlayışla devam etmesi gerekiyordu, öyle devam etti diye biliyorum ama sonuçta başkanla kendisi karşılıklı konuştular, böyle bir karar verdiler ve dostça ayrıldılar" şeklinde yorum yaptı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN