Galatasaray Antalyaspor'la 3-3 berabere kaldı

Galatasaray Antalyaspor'la 3-3 berabere kaldı

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray Antalyaspor'u ağırladı. Türk Telekom Arena'da oynanan mücadele atılan son dakika golleriyle 3-3 berabere bitti.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray Türk Telekom Arena'da Antalyaspor'u konuk etti. Öne geçtiği karşılaşmada 3 kez rakibine yakalanan Galatasaray mücadeleden 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.

Geçen hafta da Rizespor deplasmanında 90+'da yediği 2 golle mağlup olan Galatasaray, Antalyaspor karşısında da son dakika golüne engel olamadı. Bu sonucun ardından Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'deki puanını 22'ye, Antalyaspor ise puanını 16'ya yükseltti.

Yasin takımını öne geçirdi

Mücadelenin 9. dakikasında Galatasaray sol kanattan bir korner atışı kazandı. Sneijder korner için topun başına geldi. Hollandalı oyuncu korneri paslaşarak kullanmayı tercih etti ve yanına gelen Yasin Öztekin'e pasını çıkardı. Yasin top sağ çaprazda kontrol ettikten sonra ceza sahası içerisine ortaladı. Altı pas üzerine gelen top kimseye değmeden ağlara gitti ve Galatasaray henüz 9. dakikada Yasin Öztekin'in golüyle rakibi karşısında 1-0 öne geçmeyi başardı.

15-11/21/aa_picture_20151121_6863072_high.jpg

Antalya'dan eşitlik golü

Antalyaspor baskıyı sürdürdüğü dakikalarda, sağ kanattan Diarra ile atağa çıktı. Diarra'nın ceza sahasına açtığı ortada top sekerek Sezer'in önünde kaldı. Sezer de yaptığı düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi ve Antalyaspor adına skoru 1-1'e getirdi. Gol öncesi pas hatası yapan Jose Rodriguez, taraftarın tepkisiyle karşılaştı.

Rodriguez kendisini affettirdi: 2-1

Ancak Galatasaray bu gole çok çabuk cevap vermeyi başardı. 66. dakikada, yenilen golde hatası olan Jose Rodriguez savunmanın arkasına sarkan Lukas Podolski'ye çok şık bir pas gönderdi. Alman yıldız sağ ayağıyla topu çok güzel bir şekilde kontrol edip, sol ayağının dışıyla yaptığı vuruşla topu ağlara göndermeyi başardı. Galatasaray, 66. dakikada Podolski'nin attığı golle 2-1 öne geçmeyi başardı.

15-11/21/aa_picture_20151121_6863387_high.jpg

Eto'o sahneye çıktı

Beraberlik golü için yüklenen Antalyaspor, oyuna ikinci yarıda giren M'Billa ile atağa çıktı. M'Billa, ceza sahası içerisine girerken, Hakan Balta'nın müdahalesi ile yerde kaldı ve hakem bu pozisyonda penaltı kararı verdi. Kazanılan penaltı atışı için topun başına Antalyaspor'da Eto'o geçti. 82. dakikada Samuel Eto'o penaltıyı gole çevirdi ve Antalyaspor skoru 2-2'ye getirdi.

Kaptan gemisini kurtarmıştı

Galatasaray, gol için rakip alanda baskısını arttırdığı bu dakikalarda orta sahaya yakın bir noktadan serbest vuruş kazandı. Wesley Sneijder ceza sahasına topu ortaladı ve bir anda büyük bir karambol yaşandı. Antalyaspor savunması topu bir türlü uzaklaştıramadı ve top ceza sahası içerisindeki Selçuk İnan'ın önüne geldi. Selçuk bekletmeden çok şık bir vuruş yaparak, Galatasaray'ı 3-2 öne geçirmeyi başardı.

15-11/21/aa_picture_20151121_6863385_high.jpg

M'Billa uçarak attı

Bu golden hemen sonra gelişen Antalyaspor atağında, ceza sahasına gönderilen uzun topta Semih Kaya'nın yanından M'Billa topu şık vole vuruşuyla ağlara gönderdi ve Antalyaspor adına skoru 3-3'e getirmeyi başardı. Kalan kısa sürede büyük heyecan yaşanırken, mücadelede başka gol olmadı. Galatasaray, TT Arena'da Antalyaspor ile 3-3 berabere kaldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN