Fransızlar Herve Renard'ın Galatasaray'a geleceğini duyurdu

Fransızlar Herve Renard'ın Galatasaray'a geleceğini duyurdu

Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Galatasaray'ın yeni hocasının kim olacağı tartışılırken Fransa'dan sürpriz bir iddia geldi.

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun görevine son verilmesinin ardından birbirinden farklı isimler gündeme gelmeye devam ediyor. 

Görüşmeler başladı

Fransızların en güvenilir haber kaynaklarından olan L'Equipe, Galatasaray'ın 47 yaşındaki teknik adam Herve Renard ile görüşmelere başladığını duyurdu. 

Temas halindeler

Lille'deki görevine geçtiğimiz hafta son verilen Renard ile temas halinde olan Galatasaray'ın Fransız teknik adam ile belirli bir aşamaya geldiğini duyuran L'Equipe, 47 yaşındaki teknik adamın İstanbul'a gitmesinin yüksek bir ihtimal olduğunu vurguladı.

13 haftada 13 puan

47 yaşında olan Renard, 2010'dan bu yana sırasıyla Zambia, Angola, Zambia, Sochaux, Fildişi ve Lille'de görev yaptı. 2015 Mayıs'ında Lille'de göreve başlayan Renard, 13 haftada topladığı 13 puanın ardından görevine veda etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN