Galatasaray sosyal medyanın konuştuğu yaşlı taraftarı Lazio maçına çağırdı

Galatasaray sosyal medyanın konuştuğu yaşlı taraftarı Lazio maçına çağırdı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'dan, sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarıyla Sarı-Kırmızılı taraftarların sempatisini kazanan yaşlı taraftar için resmi davet geldi.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarıyla taraftarlar arasında büyük sempati toplayan yaşlı adama Galatasaray yönetimi de ilgisiz kalmadı.

Selim Arda Üçer'den resmi davet

Sarı-Kırmızı ayakkabı bağlarından, kendi diktiği 4 yıldızlı montuna kadar tam bir G.Saray sevdalısı olan yaşlı taraftar, gelecek hafta TT Arena’da oynanacak Lazio maçına davet edildi. Yönetici Selim Arda Üçer, Sarı-Kırmızı renklere gönül vermiş bu kişiyle irtibat sağladıklarını, Avrupa Ligi’ndeki Lazio maçına kendisini davet ettiklerini söyledi. G.Saraylı taraftarlar, sosyal medyadan yönetimin bu duyarlı davranışına övgüler yağdırdı.

16-02/12/ekran-resmi-2016-02-12-105815.pngSelim Arda Üçer'in Galatasaraylı amcayla ilgili paylaşımı / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN